Heb jij last van jouw bevallingservaring?

Helaas heeft 10-20% een bevallingstrauma.

Dit veroorzaakt veel narigheid, zoals herbelevingen, nachtmerries, vermijden van alles wat met de bevalling te maken heeft, je gedrag en algehele gemoedstoestand. 10% ontwikkelt de angststoornis PTSS na een traumatische bevalling. Ook kan het allerlei sterke gevoelens van schaamte, schuld, boosheid en overmatige controle geven. Vaak is er angst voor een volgende zwangerschap en bevalling, een negatief zelfbeeld, problemen met je relatie, borstvoeding, seksualiteit en binding met je baby.

Een behoorlijke impact dus, tijdens de start van een nieuw gezin. Je staat er niet alleen voor. Zoek professionele hulp.. Het verwerken van een bevallingstrauma maakt dat je dit achter je kunt laten, en je weer aanwezig kunt zijn in het moment nu. In verbinding met je krachtige zelf en je gezin.

Ik help je als bevallingsverwerkingspecialist, verloskundige en coach graag in jouw proces. Dit doe ik middels verschillende (coach) technieken, mijn verloskundige expertise en EMDR therapie. Vaak ben je na 3-5 sessies goed geholpen.


Vertel me jouw verhaal

Laten we praten

Aanmelden

Indien je interesse hebt in coaching bij mij, neem contact op via 'contact' of mail naar info@geboortewolk.nl. Ik bel jou dan binnen een week voor een korte kennismaking en dan plannen we een intake in.

Verloop

Na een intake gesprek bepalen we samen waar we in het traject op zullen focussen. Het aantal sessies is gemiddeld 4 to 6 na de intake.

Kosten

De kosten per uur zijn 90,-. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent kun je onder alternatieve zorg mogelijk de consulten bij mij vergoed krijgen. Ik ben als zorgverlener aangesloten bij de VIV beroepsvereniging en beschikt over een AGB code en BIG registratie. Check zelf bij je verzekering of je voor vergoeding in aanmerking komt.Je kunt ook proberen of je via je werkgever vergoeding krijgt voor coaching.

Locatie

Ik werk op de locatie die jij kiest. Dit kan bij jou thuis, of mijn diverse praktijkruimtes in Amsterdam en Amersfoort.

Amsterdam:
- Vrijheidslaan 43
- Sarphatipark 97
Amersfoort:
- Utrechtseweg 161
- Bergstraat 6

Vragen?

Neem contact met mij op via het contactformulier. Ik bel je graag even om toe te lichten hoe ik werk.

Plan een intake in