Algemene voorwaarden

Welkom bij Geboortewolk. Ik wil je zo goed mogelijk begeleiden. Daarom informeer ik je met deze algemene voorwaarden. Zo weet je waar je aan toe bent, dit bevordert een plezierige en soepele samenwerking.

Aanmelding en afspraken.

Aanmelding gebeurd via het contactformulier, of per mail info@geboortewolk.nl. Ik bel je dan voor een korte telefonische kennismaking. We plannen dan indien gewenst een eerste afspraak in.
Een afspraak duurt anderhalf uur. Indien een uur voldoende blijkt ronden we de sessie af en breng ik een uur in rekening. Indien je standaard sessies van een uur wenst, geef het dan bij me aan.

Afspraken die je niet kunt nakomen dien je uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen. Voor een niet tijdig afgezegde afspraak breng ik een uur in rekening.
Indien ik langer dan een half uur doe over het lezen van jouw beval verhaal, breng ik de extra tijd in rekening.

In de intake brengen we samen je mentale gezondheid in kaart. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie. Het niet delen hiervan kan nadelige invloed hebben op je behandeling.

Betaling en vergoeding.

Facturen voor de consulten factureer ik na elke sessie, tenzij je dit anders wenst. De betalingstermijn is 14 dagen.

Raadpleeg voor de eerste afspraak of je verzekeraar de sessies bij Geboortewolk (deels) vergoed. Indien je aanvullend verzekerd bent kun je onder alternatieve zorg mogelijk de consulten bij mij vergoed krijgen. Ik ben als zorgverlener aangesloten bij de VIV beroepsvereniging en beschikt over een AGB code en BIG registratie. Check zelf bij je verzekering of je voor vergoeding in aanmerking komt.Je kunt ook proberen of je via je werkgever vergoeding krijgt voor coaching. Je bent zelf verantwoordelijk om te controleren welke voorwaarden voor jou van toepassing zijn.

Mijn gegevens:

Geboortewolk
Iva Eijke, verloskundige.
KVK nummer: 63677636
VIV beroepsvereniging lidmaatschap.

Meldplicht.

Indien er zich een incident of calamiteit voordoet ben ik verplicht dit als zorgverlener te melden. Ook indien ik huiselijk geweld vermoed ben ik verplicht dit te melden volgens de Meldcode.

Niet tevreden?

Mocht je feedback voor me hebben of ergens niet tevreden over zijn, dan verneem ik dat graag van je. Indien je een klacht hebt betreur ik dat en vind je hier de procedure.