Zie jij op tegen de bevalling?

10% van de vrouwen heeft angst voor de bevalling

Heb je eerder een traumatische bevallingservaring gehad? Dan is het begrijpelijk dat je angst hebt om nog een keer te bevallen. Soms staat het zelfs in de weg om überhaupt nog een zwangerschap aan te durven. Eenmaal zwanger kan het ook zijn dat nu de bevalling aanstaande is, je ineens overvallen raakt door gevoelens van angst, verdriet of boosheid.

Dit veroorzaakt vaak spanning en stress, in een periode waarin je dit liever niet hebt. 

Ik help je als bevallingsangstspecialist, verloskundige en coach graag in jouw proces. Dit doe ik middels verschillende (coach) technieken, mijn verloskundige expertise en soms EMDR therapie. Vaak ben je na 3-5 sessies goed geholpen en ga je met vertrouwen je bevalling tegemoet.


Vertel me jouw verhaal

Laten we praten

Aanmelden

Indien je interesse hebt in coaching bij mij, neem contact op via 'contact' of mail naar info@geboortewolk.nl. Ik bel jou dan binnen een week voor een korte kennismaking en dan plannen we een intake in.

Verloop

Na een intake gesprek bepalen we samen waar we in het traject op zullen focussen. Het aantal sessies is gemiddeld 4 to 6 na de intake.

Kosten

De kosten per uur zijn 90,-. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent kun je onder alternatieve zorg mogelijk de consulten bij mij vergoed krijgen. Check dit zelf bij je verzekering met mijn gegevens:

Iva Eijke
BIG: 69919957703
KVK: 63677636

Je kunt ook proberen of je via je werkgever vergoeding krijgt voor coaching.

Locatie

Ik werk op de locatie die jij kiest. Dit kan bij jou thuis, of mijn diverse praktijkruimtes in Amsterdam en Amersfoort.

made with OUM

Vragen?

Neem contact met mij op via het contactformulier. Ik bel je graag even om toe te lichten hoe ik werk.

Plan een intake in